WIN Werk(t) Sessie Den Haag
  • Public
  • Organized by Smaakmakers (20+ events)
  • Thursday 26 September 2019, 04:00 PM

Iedere 4e donderdag van de maand een kleinschalige bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt.
De WIN Werk(t) Sessie wordt gefaciliteerd door een van de smaakmakers uit de WIN Werk(t) Kring Den Haag.
Een WIN Werk(t) Kring is een open community met ondernemende mensen voor het delen en creëren van werk(ervaring). Het is een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en werken we continue aan verbetering. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan. 
Met elkaar kom je verder
WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in de werk.
Iedereen kan een keer gratis deelnemen aan een WIN Werk(t) Sessie en ontvangt daarna het WIN e-boek Natuurlijk Werken en wekelijks WIN Arbeidsvitaminen. Om onbeperkt gebruik te kunnen maken van de sessies meld je je aan voor het WIN WIN WIN programma (EUR 62,50 per jaar). 
Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf als professional in de nieuwe economie én draag je automatisch bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd. 

Informations

Thursday 26 September 2019, 04:00 PM

till Thursday 26 September 2019 06:00 PM

Map

map
Blended/ unit 18 60 Saturnusstraat Den Haag NL

Smaakmakers

  • Event's organizer

20+ events

More events in Den Haag

Menu

Close