In 2019 is Holland ConTech & PropTech uitgeroepen tot 'Top Association' van de wereld en bekroond met een Global PropTech Award in New York. Een internationale erkenning waar we razend trots op zijn!

 

Holland ConTech & PropTech is hét ecosysteem voor bedrijven die de bouw- en vastgoedsector willen innoveren. Wij zorgen ervoor dat innovatieve startups en corporate grownups met elkaar verbonden worden zodat startups de beste partner voor hun product/service kunnen vinden, en corporates de beste probleemoplosser voor hun innovatie vraagstuk.

 

Door de meer dan 120 jaarlijkse evenementen die wij organiseren, biedt het ecoysteem van Holland ConTech & PropTech talloze mogelijkheden om de juiste partners te vinden om samen de sector te innoveren. Denk hierbij aan Strategisch innovatie advies, MatchMaking Meetups, Peer Group sessies, Incompany worskhops en Keynotes. Daarnaast zijn wij aanwezig op alle belangrijke beurzen om verbinding te faciliteren.

 

A better built environment: dat is onze slogan. Ons doel is om bedrijfsmatige bewustzijn, wendbaarheid en verantwoordelijkheid te creëren als het gaat om innovatief leiderschap binnen de bouw- en vastgoedsector. Hierbij helpen we de visie van onze leden, startups/scaleups, techpartners en corporates, te bewerkstelligen.


Menu

Close