Waterfront Chill & Groove 2019 (Lustrum Edition)

Hét Culinaire Event van de zomer
11 & 12  juli organiseert het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Bar’ voor het vijfde opvolgende jaar haar ‘eigen’ culinaire muziek event waar ‘Chill & Groove muziek’ centraal staat in een relaxte en luxe setting op de unieke 'Waterfront' locatie aan de Nieuwe Meer (ZuidAs)
De waterfront wordt weer geheel ingericht als Chill-Out locatie met cool meubilair waaronder lekkere loungebanken en ligbedden, een DJ-booth, een podium voor de Dj’s met artiesten én een theaterkeuken voor de topkoks. Gasten worden ondergedompeld in een relaxte wereld waar muziek en de culinaire heerlijkheden samenkomen op een unieke plek in Amsterdam.


Een muzikale line up met Dj’s, artiesten en acts. De lekkere beats van chill-, soulfull- en deep house zorgen er zeker voor dat het zeker dansen word.... 
Tijdens dit weekeinde word in de open keuken een 5-gangen ‘Swinging Menu’ live on site gekookt door topkoks en sterrenchefs, met in 2018 o.a. Michiel Deenik (Visaandeschelde & the Roastroom, Ferry van Houten & Marcel Heintzberger (Het Bosch), Julius Jaspers (ja die!) en Michel van der Kroft ('t Nonnetje**)
Het ‘Chill&Groove’ het MENU van 2019:  to be annonced soon....

Op het gehele terrein staan er verschillende bars voor de gasten klaar! Er is een mooie Gin-tonic – één van onze specialiteiten -, heerlijke bubbels en groot assortiment aan wijnen van 'de Bruijn Wijnkopers', zodat het ook nog een leuke proeverij gaat worden…
Met de combinatie van het prachtige water en omgeving, de muziek en culinaire klasse zorgt het Bosch ook dit jaar weer voor een buitengewone sfeer en ambiance, waarbij de vergelijking naar bijvoorbeeld St. Tropez en Ibiza snel gemaakt wordt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om met eigen boot te komen.
de Line-Up
Elke jaar is er weer een spectaculair entertainmentprogramma. Dit was 2018:
DJ’S o.a. Alan Luna, VeryFerry, Gerard Ekdom, Matthijs Buur, Jessy Jane en Ron V.Live acts o.a. Cécé Noir (sax), Pirat (Harmonica!) en Laurens hagens (zang)
(Line Up 2019 to be annonced soon...)
Kom je met de boot…?!
Onze moderne jachthaven laat niets te wensen over en heeft een aantal mooie ligplaatsen gereserveerd voor bezoekers van Waterfront Chill&Groove. (er zijn dus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar…)Kom je met je eigen boot? Laat het even weten met een email voor een gereserveerde ligplaats.Een ligplaats ‘in’ het evenement, aan een speciale aanlegsteiger, kost €100 voor een boot tot 10 meter lengte. (beperkte mogelijkheden, dus laat snel weten!)
Zie voor updates onze Facebook pagina.
Wanneer?
• Donderdag 11juli 19:00-24:00uur• Vrijdag 12 juli 19:00-24:00uur
Tickets
REGULAR ALL INCLUSIVE
€150Inclusief entree, amuses, 5-gangen ‘swinging’ menu en open bar-arrangement
VIP ALL INCLUSIVE
€185Inclusief entree, amuses, Champagne-ontvangst en het 5-gangen menu aan eigen private table (incl. service)

Informations

Friday 12 July, 07:00 PM

till Friday 12 July 11:30 PM

Map

map
Het Bosch @ the Waterfront 10 Jollenpad Amsterdam NL

More events in Amsterdam

Menu

Close