UITVERKOCHT // Programmatic Trends 2019
  • Public
  • Organized by IAB Nederland (2 events)
  • Tuesday 16 April, 03:00 PM

Op 16 april gaan wij het hebben over de nieuwste ontwikkelingen in onze Programmatic sector. Wij gaan in op de veranderingen, kansen maar ook de uitdagingen die wij zien en brengen jou in één middag op de hoogte van alle ontwikkelingen, zodat jij klaar bent voor de toekomst van Programmatic Advertising! Iedereen is welkom vanaf 15.00 uur bij LAB111. Het inhoudelijke programma start om 15.30 en eindigt om 18.00 uur. Uit onder andere de IAB Nederland en Deloitte Programmatic Ad Spend Study zijn de volgende programmatic trends naar voren gekomen, waar we tijdens deze middag dieper op ingaan:

Het cookie-loze tijdperk - spreker wordt later bekend gemaakt
AI/ Machine Learning - Mike Campbell, AppNexus - A Xandr Company
Programmatic TV - Rogier Lammers, SpotX & Guus Beekmans, Greenhouse
Supply Path Optimization (SPO) - Carlos Florez Reyes, Accenture
Programmatic Branding - Fabio Corona – Teads.TV
Digital Out of Home (DOOH) - Guy Grimmelt, Exterion & Aaron Spijkers, Kinetic

Zorg ervoor dat jij op de hoogte bent van de Programmatic Trends en weet hoe jij erop kunt inspelen. Bestel snel je ticket!
Let op: IAB Nederland hanteert een no-show fee* van € 50,-. We willen je daarom vragen wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, je af te melden en iemand blij te maken die op de wachtlijst staat.*Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar info@iab.nl. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement. Een collega sturen in jouw plaats kan natuurlijk altijd.


Informations

Tuesday 16 April, 03:00 PM

till Tuesday 16 April 06:00 PM

Map

map
LAB111 111 Arie Biemondstraat Amsterdam NL

More events in Amsterdam

Menu

Close