Security voor privacy professionals | 17, 18 & 24
  • Public
  • Organized by IIR (20+ events)
  • Thursday 17 September, 09:00 AM

Breng uw security kennis op niveau en word volwaardig partner voor security in de organisatie
Privacy compliance valt of staat met een adequate informatiebeveiliging. Daarom is een minimaal kennisniveau opsecurity gebied een vereiste voor privacy professionals. Zonder voldoende security kennis is een goede uitoefening van uw privacy functie niet mogelijk.
Deze cursus behandelt de security basiskennis die een privacy professional nodig heeft voor het borgen van dataprotectie beleid en security governance onder de AVG. Naast kennis over hoe technische en organisatorische beveiliging werkt, leert u over security governance en hoe u (meer) invloed en controle krijgt op security maatregelen zonder dat u op de beheerdersstoel gaat zitten.

Informations

Thursday 17 September, 09:00 AM

Map

map
Coengebouw Kabelweg 37 Amsterdam NL
IIR

IIR

  • Event's organizer

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

20+ events

More events in Amsterdam

Menu

Close