SOMFY - Elektrische Raamdecoratie en Gordijnrails
  • Public
  • Organized by SOMFY
  • Tuesday 16 April, 10:00 AM

- Voor verkoop en montage personeel
Elektrische raamdecoratie en gordijnen zijn fantastisch mooie producten en hebben vele voordelen t.o.v. de (ouderwetse) handmatig bediende producten. Aangezien elektrische raamdecoratie en gordijnen in een groeimarkt zitten, is het noodzakelijk om te weten waar men over praat, daardoor een goed advies te geven en uiteindelijk een foutloze installatie te kunnen opleveren. Tevens wordt het bedienen via een App behandeld.
Na afloop bent u in staat een goed advies te geven, de juiste combinaties te selecteren en een foutloze installatie op te leveren. Dit stelt u overigens in staat om per verkocht raamdecoratie en/of gordijnproduct een hogere kassa aanslag te genereren.

Informations

Tuesday 16 April, 10:00 AM

Map

map
Somfy trainingscentrum Diamantlaan 6 Hoofddorp NL
SOMFY

SOMFY

  • Event's organizer

Over Somfy Nederland Somfy is een wereldwijd opererende Franse onderneming en toonaangevend fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting. Het Somfy hoofdkantoor is gevestigd te Cluses in de Franse Alpen. Wereldwijd zijn bijna 8000 mensen werkzaam voor de onderneming. Vanuit de dochtervestiging te Hoofddorp werken dagelijks ca. 60 medewerkers aan de marketing, verkoop en technische o...

More events in Hoofddorp

Menu

Close