Revolutionair Anders

Revolutionair Anders!
Een verfrissende oplaad-dag voor professionals in onderwijs en hulpverlening
Vrijdag 15 maart, de dag van de onderwijsstaking, biedt onze conferentie ‘Revolutionair Anders’ een prima gelegenheid om je batterij op te laden. Het wordt georganiseerd door Stichting Brandon in samenwerking met stadsdeel Zuidoost. Leerlingen/cliënten zetten je een bril op waardoor je je werk weer eens van een heel andere kant zult zien en deskundigen brengen je verfrissende inzichten in lezingen en presentaties.
Aan het werk van onderwijsprofessionals en jongerenhulpverleners worden hoge eisen gesteld. Jongeren helpen hun weg te vinden en voor te bereiden op hun toekomst: het is een mooie taak, maar geen eenvoudige. We willen het beste voor onze leerlingen/cliënten, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wie is dat kind met die stempel nu écht en hoe kan ik als docent hem/haar helpen om het beste uit zichzelf te halen? Hoe kan ik eindelijk voorbij die boosheid of onverschilligheid écht in contact komen met deze jongere?
Situaties waarin je - al je professionele inzet ten spijt - geen beweging krijgt, kunnen je uitputten. Dat vraagt om een verfrissend staaltje omdenken! Revolutionair Anders nodigt je uit je oordelen op te schorten, aannames ter discussie te stellen en een koers in te zetten die je wél wind in de zeilen oplevert.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Minchenu Maduro en Andrea Harrell 

Informations

Friday 15 March, 01:00 PM

till Friday 15 March 05:00 PM

Map

map
Gemeente Amsterdam, Stadsloket Zuidoost 150 Anton de Komplein Amsterdam NL
Stichting+Brandon

Stichting Brandon

  • Event's organizer

Met theatrale en creatieve activiteiten, voor en samen met buurtgenoten, laat Stichting Brandon (ex-gedetineerde) jongeren met een maatschappelijke achterstand werken aan het vergroten van hun zelfvertrouwen en vaardigheden. Dit stelt ze in staat hun leven een andere wending te geven en op positieve wijze contact te maken met hun omgeving. 

More events in Amsterdam

Menu

Close