Levenswijsheid kun je ontwikkelen - Theosophy Talk

2 Theosophy Talks over Levenswijsheid

Je leven is wat je denken ervan maakt. Dat klinkt heel eenvoudig, maar hoe werkt het? Kunnen we alles zelf bepalen? Kunnen we worden wat we graag willen? Daarvoor is wijsheid nodig. Wijsheid is de kunde om in alle levensomstandigheden juist te oordelen en te handelen. Ieder van ons heeft het vermogen om situaties te voorzien, te doorzien en te doordenken om tot juiste en wijze beslissingen te komen. Er bestaan enkele universele wetten in de natuur en als je die kent, wordt dit veel eenvoudiger.

Woensdag 18 september 2019 - Je leven is wat je denken ervan maakt
Je leven is wat je denken ervan maakt. Dat klinkt heel eenvoudig, maar hoe werkt het? Kunnen we alles zelf bepalen? Kunnen we worden wat we graag willen? We zullen stap voor stap het proces uitleggen hoe je dit kunt doen. Maar een ding is zeker: je moet het zelf doen.
Woensdag 25 september 2019 - Levenswijsheid kun je ontwikkelenWijsheid is de kunde om in alle levensomstandigheden juist te oordelen en te handelen. Hoe kunnen we wijsheid opbouwen? Moeten we alles meemaken om wijs te worden? Zeker niet! Ieder van ons heeft het vermogen om situaties te voorzien, te doorzien en te doordenken om tot juiste en wijze beslissingen te komen. Er bestaan enkele universele wetten in de natuur en als je die kent, wordt dit veel eenvoudiger.


Locatie
De lezingen worden gehouden in het Blavatskyhouse, De Ruijterstraat 74 in Den Haag. Ze beginnen om 19.30 uur precies. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De toegang is altijd vrij en er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en om met elkaar van gedachten te wisselen.

Online meekijken? Theosophy Talk gemist?
Niet in staat of in de gelegenheid om naar het Blavatskyhouse te komen? Je kunt live meekijken of Theosophy Talks terug zien op een moment dat jou uitkomt via ons kanaal 'Theosophical Society Point Loma' op YouTube.

Theosophy Talks Den Haag 2019-2020

SEP 2019 - Levenswijsheid18 - Je leven is wat je denken ervan maakt25 - Levenswijs

Informations

Tomorrow, 07:30 PM

till Tomorrow 09:45 PM

Map

map
Blavatskyhouse De Ruijterstraat 74 Den Haag NL
Theosophical+Society+Point+Loma+-+NL

Theosophical Society Point Loma - NL

  • Event's organizer

Onze organisatie biedt een open deur voor alle zelfstandige denkers. Jonge en oudere mensen die een mening willen vormen door eigen onderzoek naar waarheid. Over hun eigen leven, de gebeurtenissen in onze wereld, de natuur, religie, onze medemensen en wat we voor hen kunnen betekenen. Je vindt bij ons kennis die vrij is van dogmatiek. Gebaseerd op het 'hoe' (wetenschap), het 'waarom' (filosofie) en het 'waartoe' (religie) van het leven. Daarvoor kun je onze cursussen, lezingen en symposia bezoe...

20+ events

More events in Den Haag

Menu

Close