IAM Certificate in Asset Management | 25 & 26 mei,
  • Public
  • Organized by IIR (20+ events)
  • Monday 25 May, 09:00 AM

Word IAM gecertificeerd voor Asset Management, naar internationale standaard
Een gestructureerde, praktijkgerichte training én examen voor het Certificaat in Asset Management van het bekende Institute of Asset Management (IAM). Dit certificaat bewijst dat u voldoet aan de internationale standaarden voor Asset Management van het IAM.
Het IAM-Certificaat en het aanvullende IAM diploma in Asset Management behaalt u door examen te doen bij het IAM en dat vergt een goede voorbereiding, want zonder uitgebreide studie is het bijna onmogelijk te slagen. Deze training stoomt u in 5 dagen klaar om dit moeilijke IAM-examen te volbrengen hier in Nederland!

Informations

Monday 25 May, 09:00 AM

till Thursday 18 June 06:00 PM

Map

map
Coengebouw Kabelweg 37 Amsterdam NL
IIR

IIR

  • Event's organizer

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

20+ events

More events in Amsterdam

Menu

Close