Holacracy safari
  • Public
  • Organized by Viisi Insights (12 events)
  • Monday 25 May, 11:00 AM

UPDATE: We hebben besloten de Holacracy Safari's voorlopig uit te stellen. Daarvoor in de plaats steken we onze energie in het uitdragen van onze ervaringen tijdens deze Coronacrisis, we hebben o.a. het initiatief WieZetJijOpEen.nu opgestart, waarin we oproepen tot goed werkgeverschap en solidariteit in het bedrijfsleven. En we delen in diverse podcasts en artikelen onze ervaringen.

Wat is holacracy?
Holacracy (holacratie in het Nederlands)  is een besturingsmodel voor organisaties en is radicaal anders dan het traditionele top-down managementmodel. Het verdeelt autoriteit over alle medewerkers in de organisatie.
Het uitgangspunt daarbij is dat een organisatie door de dynamische en transparante structuur in staat is voortdurend bij te sturen.
Organisatiestructuur
Deze structuur zit als volgt in elkaar: holacratische organisaties werken met een organische, platte structuur van ‘cirkels’ (teams). Hierin vervult iedereen zijn eigen unieke ‘rollen’ met duidelijke gedefinieerde verantwoordelijkheden. Iedere medewerker is als ‘ondernemer’ in zijn rollen volledig autonoom en daarmee verantwoordelijkheid voor het functioneren hiervan.
Viisi & de holacracy safari
Viisi werkt met Holacracy en we delen graag onze kennis en ervaringen. Je kunt elke maandagochtend een tactical meeting bijwonen van de cirkel Growth binnen onze organisatie.
Je krijgt daarbij te zien en te horen hoe wij vergaderen volgens de holacratische principes. Na afloop is er ook tijd om vragen te stellen aan onze medewerkers.
Waar onze cirkel Growth zich mee bezig houdt, kun je hier bekijken.
Zorg dat je op tijd bij ons aanwezig bent, zo’n 10 minuten voorafgaand aan de meeting. Wat een tactical meeting inhoudt kun je hier lezen.

Informations

Monday 25 May, 11:00 AM

till Monday 25 May 12:30 PM

Map

map
Viisi Insights Surinameplein 124 Amsterdam NL

More events in Amsterdam

Menu

Close