Holacracy Taster Workshop (NL) OrganizationBuilder

Holacracy Taster workshops
Waarom? In de Taster Workshop ervaar je hoe het is om volgens de Holacracy methode te werken. Je krijgt een goed beeld van Holacracy en waarom deze manier van werken een goede vervanger is van de traditionele management structuur.
Wat? In deze workshop van een halve dag ervaar je, samen met de andere deelnemers in jullie zojuist opgerichte bedrijf, hoe het is om een vergadering te organiseren volgens Holacracy. We doorlopen een rollen- en werkoverleg en je leert beknopt hoe je een bedrijf kunt structureren en aansturen. Je krijgt een korte introductie in Holacracy en alle kernbegrippen. Viisi deelt zijn reis in Holacracy, hoe zij dit hebben aangepakt en hoe het nu in de praktijk werkt. We sluiten af met een Q&A en na afloop ben je van harte welkom bij de borrel, waarin je je ervaringen en inzichten met ons en andere deelnemers kunt delen.
Voor wie? Oprichters, eigenaren en ondernemers die een andere manier van werken willen onderzoeken voor hun bedrijf en graag een hands-on ervaring willen. Voor iedereen die worstelt met de huidige bedrijfsstructuur en hier verandering in wil brengen en is geinteresseerd in Holacracy.
De workshop is geheel in het Nederlands. Voorkeur voor Engels? We organiseren ook Workshops in het Engels, kijk op onze website voor andere data. This entire workshop will be held in Dutch. If you prefer English, please check out our other coming events.
Deze workshop wordt georganiseerd voor een kleine groep, met een maximum van 20 deelnemers.
Je kunt de Taster ook tegelijk reserveren met een Holacracy Safari. Tijdens een Safari kun je een Tactical Meeting (op hoog niveau) bij Viisi observeren. Kijk op de event pagina van Viisi voor meer uitleg.
Lees meer over Holacracy op onze website.
Vragen? Stel ze aan Anna.

Informations

Friday 7 December 2018, 02:00 PM

till Friday 7 December 2018 06:00 PM

Map

map
Viisi Labs 124 Surinameplein Amsterdam NL

More events in Amsterdam

Menu

Close