Falun Gong: Gratis meditatielessen, Parc De La Bov
  • Public
  • Organized by vzw Falun Gong (20+ events)
  • Sunday 27 October 2019, 10:00 AM

Misschien kan je eens overwegen om te beginnen met meditatie? De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.
Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa echt iets voor jou.
Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: 'cultivatie' verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; 'praktijk' betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren. Het is een krachtige methode en heeft een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondagmorgen van 10u tot 11u30 terecht in Parc De La Boverie te Luik. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!
Contactpersoon Nico Bijnens: nick@fldf.be - 0473/858.809

Informations

Sunday 27 October 2019, 10:00 AM

till Sunday 27 October 2019 10:30 AM

Map

map
Parc de la Boverie Rue du Parc 1 - 20 Luik BE
vzw+Falun+Gong

vzw Falun Gong

  • Event's organizer

Falun Dafa, ook Falun Gong genoemd, is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: “cultivatie” verwijst n...

20+ events

More events in Luik

Menu

Close