Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa - Stads
  • Public
  • Organized by vzw Falun Gong (20+ events)
  • Saturday 26 October 2019, 10:00 AM

Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga meteen aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa!
Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.
De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.
Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zaterdag van 10u tot 12u terecht in het Stadspark van Maastricht. Iedereen is welkom om mee te doen!
Voor meer info: spulnik@icloud.com of kayan@unseen.is

Informations

Saturday 26 October 2019, 10:00 AM

till Saturday 26 October 2019 12:00 PM

Map

map
Stadspark Maastricht Maasboulevard Maastricht NL
vzw+Falun+Gong

vzw Falun Gong

  • Event's organizer

Falun Dafa, ook Falun Gong genoemd, is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: “cultivatie” verwijst n...

20+ events

More events in Maastricht

Menu

Close