Chatbot workshop voor Recruitment
  • Public
  • Organized by Joboti
  • Wednesday 15 January, 03:30 PM

Steeds meer bedrijven zetten een chatbot om 24/7 te communiceren met kandidaten. Tijdens deze Workshop leggen we je onder andere uit hoe chatbots ook jouw bedrijf kunnen helpen om de candidate experience te verhogen én meer sollicitaties te ontvangen.

Je hoort steeds meer over de mogelijkheden van chatbots. Bedrijven als Coolblue, Bol en KLM zetten chatbots volop in om hun klanten snel te woord te staan. Maar grote en kleine bedrijven zetten chatbots nu ook in om de "candidate service" in het recruitment proces te verbeteren. We nemen je graag mee in de wereld van chatbots en de toepassingen in de wondere wereld van Recruitment.

Tijdens de workshop leer je oa over:


de techniek achter chatbots


de toepassingen van chatbots in recruitment


de best practices (gebaseerd op meer dan 100.000 chat gesprekken met kandidaten).


hoe een chatbot de taal van jouw kandidaten spreekt.


Welke mogelijkheden WhatsApp je allemaal biedt. Verder ga je tijdens de workshop aan de slag met de bouw van je eigen recruitment chatbot en leer je hoe eenvoudig het is om een digitale recruitment assistent te lanceren.
We kijken uit naar je inschrijving!

Enthousiaste groet,
Luuk
Co-founder Joboti

PS We willen de workshop heel interactief houden en hebben slechts enkele plekken beschikbaar. Deelname is overigens geheel gratis en je kunt natuurlijk een collega meenemen.

Informations

Wednesday 15 January, 03:30 PM

till Wednesday 15 January 06:00 PM

Map

map
Nachtwachtlaan 20 Amsterdam NL

Menu

Close